The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
The Definitive Guide to بچه های بیماری پروانه ای
Blog Article
اپیدرمولیسیس بولوسا، گروهی از بیماری های نادر است که باعث آسیب پذیر شدن پوست و ایجاد تاول می شوند. ممکن است تاول ها در واکنش به جراحات جزئی، حتی از گرما، مالیدن و یا خراش، ظاهر شوند.
اگر کودکی که غذای جامد میخورد دچار یبوست شد، باید آب بیشتر یا آب میوه رقیق شده به او خوراند و او را به خوردن میوه، به صورت پوره یا تکه تکه بسته به توانایی جویدن کودک، تشویق کرد. اما اگر کودک همچنان پس از ایجاد این تغییرها در رژیم غذایی از این بیماری رنج میبرد، احتمالا پزشک ملین تجویز خواهد کرد.
با توجه به اینکه مادر، فرزند را شیر می دهد؛ بهتره مادر، رژیم غذایی مناسبی داشته باشد و از خوردن غذاهای نفاخ پرهیز کند. سعی کنید بعد از هر وعده غذایی عرق نعنا مصرف کنید
موثرترین درمان برای یبوست ایجاد یک تغییر مهم در رژیم غذایی است که امروزه کمتر به آن توجه می شود.
پایین آوردن سریع تب بزرگسالان و کودکان بدون دارو در خانه
علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به official source عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل میشود.
گاهی شکم نوزاد بادکرده میشود. کودک معمولا دست هایش را گره میکند و پاهایش را که معمولا سرد میشود، متناوبا باز و بسته میکند.
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد تاولهای جدید است.
افرادی که به این بیماری مبتلا میشوند پوستشان مانند بال پروانه شکننده و حساس میشود. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر میکند و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر میکند.
نظر شما دربارهی این تئوری چیست؟ شما هم میتوانید تجربههایی از کارکرد اثر پروانهای در زندگی خود را برای ما بیان کنید.
داشتن سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانهای عامل خطر اصلی جهت افزایش شانس ابتلا به این بیماری است.
علت بیماری پروانه ای چیست و علائم و راههای مراقبت از فرد مبتلا کدام است؟
زمانی که کودک رشد می کند، او را تشویق کنید که در فعالیت هایی که باعث آسیب پوست نمی شود شرکت کنند. شنا گزینه خوبی است.
کلیهی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فنآوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.